FESTES D'ANIVERSARI


Si voleu celebrar l’aniversari dels més petits d’una manera diferent ja ho teniu aquí.

A Gravetat Zero us ho posem molt fàcil: un espai per realitzar jocs relacionats amb l'escalada, monitoratge per animar-vos durant l'activitat, música, menjar... i tot això entre amics! Què més es pot demanar?

Diversió assegurada!!!

La duració de l'activitat amb monitor/s és de 2 hores.

Els preus varien segons la quantitat d'infants:

> Menys de 10 nens/es 17€ (x nen/a)

> Entre 11 - 15 nens/es 15€ (x nen/a)

> Entre 16- 19 nens/es 13€ (x nen/a)

> Més de 20 nens/es 12€ (x nen/a)

Durant l'activitat es pot portar pica-pica, estris i pastís per a berenar. En el cas que es prefereixi que Gravetat Zero es faci càrrec, el cost del Pica-Pica serà 3,50€ (x nen/a)*. La Sala Gravetat Zero posarà en disposició el servei de nevera, taules i cadires en qualsevol dels dos casos.

*inclou: sucs variats, aigua, cacaolat, brioixeria, patates chips, biquinis de nocilla i pernil dolç amb formatge i els estris necessaris. (No inclou el pastís).

CONSIDERACIONS a tenir:

-Les festes d’aniversari es realitzen divendres tarda o dissabtes. En el cas de realitzar-se dissabte començaran com a molt tard a les 17:00h.

- Cal veure la disponibilitat i reservar la data fent la paga i senyal de 50€ junt amb aquest paper de confirmació/reserva amb antelació, indicant els nens/es que participaran. Es cobrarà el total de nens/es en funció de la reserva (tot i que algun nen/a no es presenti finalment).

- S’agrairà puntualitat tant a l’hora d’iniciar les activitats com per finalitzar-les.

- Un cop finalitzada l’activitat amb els monitors no es podrà romandre a les instal·lacions de Gravetat Zero.

Using Format