FESTES D'ANIVERSARI

La DURACIÓ de l'activitat amb monitors/es és de 2 hores en total (en el cas de que l'activitat comenci mes tardà a l'hora contractada. El temps ni es recupera ni s'abona).

Els PREUS varien segons la quantitat d'infants:

- Entre 5 - 10 nens/es 17€ x infant

- Entre 11 - 15 nens/es 15€ x infant

- Entre 16 – 19 nens/es 13€ x infant

- Més de 20 nens/es 12€ x infant

Durant l'activitat es pot portar pica-pica , estris i pastis per a berenar. En el cas que es prefereix que Gravetat Zero es faci càrrec, el cost del pica-pica serà de 3,50€ x infant ( SÍ INCLOU : sucs variats, cacaolat, brioxeria, patates chips, bikinis de nocilla i pernil dolç amb formatge i els estris necessaris.NO INCLOU: el pastis). La Sala Gravetat Zero posarà en la disposició del servei de nevera , taules i cadires en qualsevol dels dos casos. El pica-pica sol tenir una durada d'uns 20 minuts dins de les dues hores d'activitat.

CONSIDERACIONS a tenir:

- Les festes d'aniversari es realitzen els dissabtes o diumenges.

- Cal veure la disponibilitat i reservar les dades fent la paga i senyal de 50€ junt amb aquest paper de confirmació/reserva amb antelació, indicant els nens/es que participaran. Es cobrarà el total de nens/es en funció de la reserva (tot i que algun nen/a no és present finalment).

- S'agrairà la tant a l'hora d'iniciar les activitats com per acabar-les (2 hores).

- Un cop finalitzada l'activitat amb els monitors NO es podrà romandre a les instal·lacions de Gravetat Zero (si a la zona de bar).

- S'admetran modificacions de l'activitat i nombre d'assistents, horari i dia fins 48 hores abans de l'activitat.

- En cas de nen/a absent sense previ avis a les 48 hores es facturarà el pressupost inicial.

- En cas d'anul·lació de la festa es retornarà l'import amb previ avis de 48 hores.


RESERVA ANIVERSARI

Using Format